Op donderdag 23 november vierden wij ons 70-jarig jubileum. Genodigden verzamelden zich, onder het genot van een kopje koffie en Zeeuwse bolus, in de bedrijfsloods. Deze was door Sound Delight uit Zierikzee omgetoverd tot een fraai en feestelijk vertrek waar de viering plaatsvond. 

Renesse – Na de opening Kees de Glopper, onze directeur, volgden gastsprekers. Rond de klok van vier was het tijd voor het officiële moment. Leo Braber onthulde buiten het bord voor de zeven bomen (Pyrus communis Gieser Wildeman). Iedere boom staat voor een decennium. De bomen zijn een link naar het verleden. Braber groenvoorziening is begonnen als fruitbedrijf.

Terug in de loods ontving Kees de Glopper namens het personeel van Braber groenvoorziening en Life & Garden zijn cadeau, een zonnewijzer.

Na de afsluiting genoten de gasten van een hapje en drankje. Buiten stond een frietwagen, die behalve friet, ook snackjes verzorgde.

We kijken terug op een fantastisch jubileum. We danken onze sprekers: Ed Troost (camping Julianahoeve), Jan de Graaf (WVO Zorg), Ben van Ooijen (Tuinen van Appeltern), Egbert Roozen (VHG) en Anneke de Jonge (Hospice Kaaskenshuis) hartelijk voor hun bijdrage en alle gasten voor hun komst.